Onze services voor elk project

- D E  K O S T E N -

Perfect Organized werkt op uurbasis. Ons uurtarief is exclusief BTW.

De bijkomende kosten zijn de kosten voor de organizer bakken, ladeverdelers of andere organizers die wij gebruiken om de ruimte zo optimaal en stijlvol mogelijk te organizen. Deze kunnen ter plekke worden geretourneerd, achteraf retourneren is niet mogelijk.

Goed om te weten: wij factureren de parkeerkosten en voor projecten buiten Amsterdam ook de reiskosten. Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak afmeldt.

Door de afspraak te bevestigen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Wij geven ook interieuradvies en verrichten aanpassingen in uw woning.

 

Verhuizingen

- I N - E N  U I T P A K  S E R V I C E S -
 Een verhuizing kost veel tijd en energie, wij voorzien u van een zorgeloze verhuizing. Alles wordt in- en uitgepakt. Bij binnenkomst in uw nieuw huis is alles opgeruimd en uitgepakt. Samen sorteren wij voor de verhuizing alle spullen die u mee neemt naar het nieuwe huis. Zo neemt u geen rommel of overbodige spullen mee naar het nieuwe huis maar alleen de spullen die u echt nodig heeft. In het nieuwe huis pakken wij alles uit en geven alle spullen een stijlvolle en praktische plek. U hoeft als klant niks te doen en kan per direct nadat wij klaar zijn intrekken in uw nieuwe huis. 

 

Abonnement services

- J A A R L I J K S E  S E R V I C E S -

Bent u tevreden over de service en zou u het liefst willen dat wij regelmatig langskomen om uw woning weer te organizen in de perfecte staat?
Neem dan bij ons een persoonlijk abonnement voor een vast bedrag per jaar.
Met een abonnement krijgt u voorrang in onze agenda. Binnen het abonnement ontvangt u per bezoek drie uur organize werk. De uren die daarbuiten vallen worden apart berekend, net als de reiskosten buiten Amsterdam.

Onze jaarlijkse abonnement opties: 


Abonnement

service één keer

per maand (12x)

 

Abonnement

service één keer

per kwartaal (4x)

 

Abonnement

service één keer

per half jaar (2x)

 

 

Heeft u interesse in onze abonnement services? Laat ons per mail weten welk abonnement uw voorkeur heeft.

U e-mailt naar: info@perfectorganizedamsterdam.nl