Services

Onze services

Perfect Organized Amsterdam is een servicedienst die elke ruimte in uw woning kan transformeren tot een volledig georganiseerde, gecategoriseerde en stijlvolle ruimte die past bij uw levensstijl.

Wij geven ook interieuradvies en verrichten aanpassingen in uw woning. 

De kosten

Perfect Organized werkt op uurbasis. Ons uurtarief is exclusief BTW.

De bijkomende kosten zijn de kosten voor de organizer bakken, ladeverdelers, manden of andere organizers die wij gebruiken om de ruimte zo optimaal en stijlvol mogelijk te organizen. Deze kunnen ter plekke worden geretourneerd, achteraf retourneren is niet mogelijk.

Goed om te weten: wij factureren de parkeerkosten en voor projecten buiten Amsterdam ook de reiskosten. Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak afmeldt.

Door de afspraak te bevestigen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden

 

Hoe gaat Perfect Organized te werk? 

Vrijblijvend consult

Voordat wij te werk gaan wordt er altijd een consult ingepland, waarin al uw wensen worden gehoord en besproken. Wij geven u vervolgens een indicatie van de geschatte werktijd en een korte checklist waarin voor zowel u als ons nog duidelijker wordt wat uw wensen zijn. Uiteraard heeft u tijd om vragen stellen en plannen wij met u de afspraak in.

Het organizen van de ruimtes bij de klant thuis

Na het consult gaan wij grondig te werk bij u thuis. Wij halen vrij direct na aankomst alle spullen uit de kasten.

De kasten worden goed schoongemaakt en vervolgens wordt u als klant erbij gehaald en bepaald u welke spullen weg mogen, gedoneerd/gerecycled of verkocht mogen worden. Daarna sorteren wij de spullen die georganized gaan worden op soort, gelegenheid, praktischheid en vervolgens op kleur en uw persoonlijke stijl. 

Wanneer de gehele ruimte naar uw wens getransformeerd is, volgt een rondleiding om zo de nieuw geordende ruimte te leren kennen en eventueel nog aanpassingen te kunnen doen. Uiteraard is in overleg het achteraf doen van aanpassingen altijd nog mogelijk!


Abonnement services

Bent u tevreden over de service en zou u het liefst willen dat wij regelmatig langskomen om uw woning weer te organizen in de perfecte staat?
Neem dan bij ons een persoonlijk abonnement voor een vast bedrag per jaar.
Met een abonnement krijgt u voorrang in onze agenda. Binnen het abonnement ontvangt u per bezoek drie uur organize werk. De uren die daarbuiten vallen worden apart berekend, net als de reiskosten buiten Amsterdam.

De jaarlijkse abonnement opties: 


Abonnement

service één keer

per maand (12x)

 

Abonnement

service één keer

per kwartaal (4x)

 

Abonnement

service één keer

per half jaar (2x)

 

 

Heeft u interesse in onze abonnement services? Laat ons per mail weten welk abonnement uw voorkeur heeft.

U e-mailt naar: info@perfectorganizedamsterdam.nl